Bij ons Tankstation kunt u 24 uur per dag, 7 dagen van de week, 365 dagen per jaar tanken. Tijdens openingstijden kunt u afrekenen in de shop. Buiten onze openingstijden kunt u afrekenen bij de betaalautomaat die u op ons pompeiland kunt vinden.

EURO 95 (E10)

Aan onze benzine voegen wij standaard een samenstelling toe van kwalitatief hoogwaardige additieven voor betere prestaties van de motor, lagere emissies, schonere motor en bescherming tegen corrosie. Sinds 1 oktober 2019 is E10 verplicht in Nederland geïntroduceerd. De introductie van E10 in Nederland zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot van benzine minder wordt.

Door biobrandstof toe te voegen zijn minder fossiele brandstoffen nodig. En dat helpt de CO2-uitstoot te verminderen. Bio-ethanol is alcohol gemaakt uit afval en/of landbouwgewassen. Het is een biobrandstof en moet voldoen aan Europese duurzaamheidsregels. In de benaming staat E voor ethanol en 10 voor 10 % (maximum).

TANKPASSEN

Heeft u een bedrijf met meerdere auto’s of bent u zzp’er met 1 bus? Informeer naar de mogelijkheden voor een tankpas bij ons. Dan krijgt u 1x per maand een totaalfactuur van de brandstof. Dus geen bonnetjes meer bewaren en alles gaat automatisch! Voor informatie, bel naar Siemen Veenstra op 06 498 07 911.

Daarnaast accepteren we de volgende tank passen:

  • Multitank Card
  • Travel Card
  • MKB Pas
  • Go the Easyway
  • BP Routex
  • Total

Let op: voordat u gaat tanken kan de medewerker bij de balie checken of de kaart daadwerkelijk werkt. Sommige Total en BP passen kunnen alleen op de eigen stations worden gebruikt.

DIESEL (B7)

Diesel is, net als benzine, een mengsel van koolwaterstoffen, afkomstig van diverse raffinageprocessen. Deze koolwaterstoffen zijn zwaarder dan die in benzine; ze hebben een kooktraject tussen 180 en 370┬░C.

Ook aan de Texaco diesel worden standaard hoogwaardige additieven toegevoegd. Deze zorgen voor betere prestaties van de motor, lagere emissies, schonere motor en bescherming tegen corrosie.

2 TAKT MENGSMERING

Wij hebben nog een handmatige mengsmering pomp. Dit betekent dat wij elke verhouding die u wilt kunnen voor mengen. Dus naast 1 op 50 kunnen wij u ook 1 op 20/25/40/100 bieden. De olie die wij gebruiken is van Castrol.